Ejendommens  historie..

Vi har brug for din hjælp!..

Nyhed i 1910!! Før 1910 kunne man sikkert læse i avisen om et byggeprojekt med Købmand J.P.Holm som bygherre. På logoet som muligvis er fra 20'erne? ses J.P Holm's købmandsforretning.



Holmenshus

Hjælp os, med historier om ejendommen, gerne hvis du har information fra 1940 til 70'erne...

Vi søger historie, og gerne billeder fra perioden 1940 til 70'erne, så hvis du kender nogen, eller selv ligger inde med materiale/billeder fra den tid, så kontakt os endelig på vores kontakt Link som du finder øverst..Formålet er at samle historie fra en svunden tid, der må være gode historier fra de beboer, der måske er født og opvokset i ejendommen, og som forhåbentlig syntes det er interssant, at vi stadig interesserer os for de personer der har beboet ejendommen for mange år siden..Vi ved der må være mange gode historier at fortælle om ejendommen! Så kom endelig frem..

Vi vil så bringe jeres historie, og evt. billeder her på siden, selvfølgelig anonym hvis ønskes..

# 1. 20-06-2011


Idag var der besøg af tre "ældre" damer - nå ja, en på samme alder som mig (1942), og de to andre lidt ældre, de ville gerne besøge deres barndomshjem, det var så heldig, at vi ankom på samme tid, så de fik en rundvisning, den ene af "pigerne" var født i vores soveværelse!! og kunne fortælle en del om ejendommen, især at der oppe på loftet også var frihedskæmpere deroppe en overgang. "Damerne" boede her under krigen og senere, så de fik navnet på vores hjemmeside, og de lovede at sende noget om den tid, så det kan der måske blive lidt lokal historie ud af, noget jeg vil følge op på, og skulle der være materiale af interesse, så kommer det på hjemmesiden. Gert

# 2.


Aktuel